Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 520 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 535 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 542 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 578 Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 18 ShadowCat » Blog Archive » Atentie, pericol de electrocutare!
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Atentie, pericol de electrocutare! Posted on May 1st, 2009

Ceea ce conteaza este ca nu mai conteaza nimic…in fond directia opusa este directia opusa directieiopuse.Stau in directia opusa si cred ca ar fi trebuit sa ma mut…poate asta afecteaza elementul despre care multi incearca sa vorbeasca dar care nu se poate exprima in cuvinte.Cuvinte cu non-sens…cuvinte cu non-sens… parca asa se aude pe un fundal minimalizat intr-o lume derizorie, traind de pe-o zi pe alta, fara elementul numit “dragoste” , o lume ce nu poate fi schimbata.Intamplator am dat peste un moto..sau el a dat peste mine, depinde cum vreti sa intelegeti… “Lumea aceasta va fi o lume mai buna atunci cand puterea dragostei va inlocui dragostea de putere” ..oare nu este asa? Cert este ca tot mai mult oamenii se apropie de bogatie,vor sa devina cat mai bogati dar… ei nu-si dau seama ca prin asta devin mai egoisti,stresati si fricosi… ganditi-va… daca as pune,de exemplu, un parlamentar sa renunte la tot ce are…credeti ca va renunta? sau daca il amenint ca ii voi pune averea sub interdictie, nu ii va fi frica si nu va fi el stresat? … raspunsul va fi NU!!!

Pentru unii,viata asta este o puscarie iar ei-detinutii- pentru altii ,insa,este o binecuvantare de la Dumnezeu…tu din care categorie faci parte?

P.S. Poate ca acum este timpul potrivit sa te gandesti!

Leave a Reply