Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 520 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 535 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 542 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 578 Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/www/dynamic/xhost.ro/shadowcat.xhost.ro/public_html/wp-settings.php on line 18 ShadowCat » Blog Archive » About who…what…and when :)
BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

About who…what…and when :) Posted on April 17th, 2009

Imi rezerv dreptul de a zambi …si de a scoate limba la cine vreau :P
Ochii nostri sunt oglinda sufletului …cineva care te cunoaste isi va da seama doar privindu-te in ochi daca esti trist, daca esti fericit, daca visezi sau daca traiesti realitatea uneori crunta a vietii. Buzele sunt cei mai buni actori…sufletul iti plange, se rupe, dar buzele tale inca mai pot sa schiteze un zambet, un zambet fals, dar care exista, este acolo si putini isi pot da seama de adevaratul sentiment.
Am fost invatata ca atunci sunt trista, suparata, ranita, lovita, abatuta, dezamagita, nervoasa…cand lumea mea interioara este distrusa, sa nu arat asta realitatii, s-o ascund de familie, de prieteni, de toti, sa zambesc si sa arat ca sunt o persoana puternica, sa zambesc si sa insuflu acel optimism ca totul va fi bine, sa zambesc si sa inghit in sec cand sunt lovita, sa zambesc si sa nu las loc nici unei lacrimi sa-mi umezeasca obrajii, sa zambesc si sa joc teatru…pentru ca viata este o scena imensa…si ca orice actor…ori esti bun, ori esti prost.
Zambetul poate fi o minciuna sau un adevar. Dar ca sa iti dai seama daca suntem pe scena sau in viata reala trebuie sa ajungi sa poti sa descoperi adevarul in ochii persoanei, sa nu te lasi mintit de buze.
Deci…zambiti, viata este roz, este superba, plina de surprize…zambiti, pentru ca maine poate sa fie mai rau…prin urmare, eu va indemn sa mintiti!

Leave a Reply